viernes, 26 de febrero de 2016

Sembla que els Marxants de Badalona volen fer-se respetar i que siguin considerats com una part important del Comerç de la ciutat.

 MIX COMERCIAL DELS MERCATS SETMANAL.........


"Els Marxants de Badalona aconsegueixen establir el futur mixt comercial dels Encants del dissabte.
L'associació de Marxants de Badalona va presentar un recurs davant la convocatòria aprovada per l'ajuntament amb data 27.11.2015 pel que fa als llocs de venda, al.legant que el mixt comercial dels Encants del dissabte no presenten una varietat i equilibri que comporti una millora en la qualitat de la oferta. En aquest sentit, creuen que la decisió d'haver-ne estimar parcialment l'escrit i suspendre l'atorgació de trenta noves parades fins que es defineixi definitivament el mixt comercial d'aquest encants es la millor solució per tothom. Actualment s'està tramitant la nova Ordenança d'Encants i un cop estigui aprovada amb el consens i la participació dels Marxants serà llavors quan quedi reflectit quin serà el mixt comercial més adient. Segons paraules del president, ORIOLA manifesta que "no es tracta d'una victòria d'avant l'ajuntament sino de garantir la defensa del interès general dels Marxants de Badalona, ara toca lluitar perquè la Nova ORDENANÇA D'ENCANTS de la Ciutat sigui satisfactòria per totes dues parts".




Sembla que els Marxants de Badalona volen fer-se respetar i que siguin considerats com una part important del Comerç de la ciutat.


Publicación  en facebook. "

No hay comentarios:

Publicar un comentario